Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
am tot vazut in ultimul timp la voi tot felul de prajituri cu visine si mi s-a facut o poftaaaa.... iar cum imi plac foarte mult visinele m-am apucat de treaba
Pt frisca:
Punem intr-un vas ouale, zaharul+cel vanilat, laptele, uleiul si praful de copt....apoi batem cu mixerul.
Dupa ce e gata compozitia o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt dupa care adaugam visinele(fara samburi).
Se lasa la cuptor 35-40min...primele 10 min la foc mare...apoi cca 30 min la foc mic.
Intre timp facem frisca...intr-un vas turnam 150 ml lapte rece + praful de frisca si batem cu mixerul.
Dupa ce scoatem din cuptor, se lasa sa se raceasca, iar cand s-a racit ornam cu frisca.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult